boligplanet.dk

Om Boligplanet.dk

Jeres nye boligplatform, hvor i er mægleren.
Sælg selv jeres egen bolig/ejendom på boligplanet.dk, hvor vi har gjort det nemt og enkelt. Bolig/ejendom handel skal ikke være indviklet med mange inkluderet partnere, som kræver en bid af jeres fortjeneste. Derfor har vi udviklet boligplanet.dk. En platform til jer, der selv vil håndtere handlen, når I skal købe eller sælge jeres bolig.
Vi er ikke ejendomsmæglere, og det bevidst for jeres skyld. Vi er her, fordi handelsprocessen er blevet gjort mere kompleks, end den i virkeligheden er. Vi har gjort det nemt. Vi sparer jer mellemmanden væk, så i kan fremvise og sælge jeres egen bolig på egen hånd hvor vi stiller platformen til rådighed og trin for trin i grove træk hvad i skal bruge og hvor advokaten hjælper med detaljerne som man skal bruge og betaler for under alle omstændigheder.
Trin for trin.
  1. Få alle dokumenter klar til køber om ejendommen.
  2. Få vurderet eller vurdere selv ejendommen i forhold til stand og beliggenhed.
  3. Få taget bedst mulige og flest mulige billeder af ejendommen.
  4. Få udarbejdet en plantegning og ejendom beskrivelse.
  5. I skal selv stå for fremvisning.
  6. I skal selv aftale handlen i hus og nøgleoverdragelse.
Dem møder du undervejs:
  • Forsikringsselskab
  • Bank
  • Byggesagkyndig
  • Advokat

Dokumenter I skal bruger vedrørende jeres bolig:

Boligpræsentationm, Tilstandsrapport, Energimærke,Kreditforeningslån (Seneste årsopgørelse – med kontrolkode),Ejendomsskattebillet (For et helt år), Elforbrug (årsopgørelse),Vand (årsopgørelse),Varme (årsopgørelse),Kloak og renovation (årsopgørelse),Evt. Skorstensfejning (Seneste faktura og kvittering), Grundejerforening (Vedtægter, seneste generalforsamlingsreferat og regnskab),Grundejerforening (Kvittering for seneste betaling af kontingent),Købsaftale fra dit køb af ejendommen (Hvis i stadig besider den), Evt. På nyere ejendomme (1-5 års gennemgang),Husforsikringspolice (Betingelser, eventuelle forbehold og kvittering for senestebetaling), Matrikelkort (Originalt).
www.boligplanet.dk